Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2009 WYDANY !

<< < (524/551) > >>

inkprs:
mam pytanie gram lechem ,w lidze mistrzow w cwiercfinale i mi wywala do windowsa dlaczego,prosze o podpowiedz

inkprs:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam pytanie gram lechem ,w lidze mistrzow w cwiercfinale i mi wywala do windowsa dlaczego,prosze o podpowiedz as roma  przy niej wywala

--- Koniec cytatu ---

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
Kurde człowieku po co sie cytujesz  ??? >:( Poczekaj aż ktoś ci odpowie a nie tak ciśniesz tym spamem  ::)

cinosław:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam pytanie gram lechem ,w lidze mistrzow w cwiercfinale i mi wywala do windowsa dlaczego,prosze o podpowiedz

--- Koniec cytatu ---

nie masz patcha od konami :( i tak sie będzie działo ;(

DaMeK18:
Witam...

Zainstalowałem Pesa sciagnąłem dodatek ekstraklasa wersja finalna i gdy daje w kitserverze install i kitserver jest nazwijmy to włączony to...gdy włączam grę a raczej gdy próbuje ją włączyć nie dzieje sie NIC!!! po 30 minutach pojawiają sie piłki z lewej strony na dole(kompa mam dobrego gra bez kit seervera chodzi jak pszczoła) a potem niccc nastepne 30 min i niccc i w koncu zawiesz sie komp,gdy wyłącze kit servera wszystko wraca do normy...Tylko ze jezeli kitserver nie jest zainstalowany to stroje oraz herby nie sa prawdziwe tylko francuskie ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej