Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2009 WYDANY !
sender1407:
Mam pytanie które sloty na twarze są EP FV wolne bo wygląda na to że wszystkie są zajęte :-\
cinosław:
jest około 12 slotów wolnych ... reszte musisz poszukać pousuwać nie potrzebne twarze ....
te kilkanaście slotów musisz wyszukać przez pes editor ....
inkprs:
WYWALA DO WINDOWSA ,wgralem pacze od konami ,i nic nie dalo ,jesli gram towarzysko LECH -AS ROMA TO JEST DOBRZE ,A CWIERCFINAL Z ROMA W LIDZE MISTRZOW 1 MECZ DOBRZE REWANZ WYWALA DO WINDOWSA CO ,JES GRANE PROSZE O ODPOWIEDZ
michu5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam...
Zainstalowałem Pesa sciagnąłem dodatek ekstraklasa wersja finalna i gdy daje w kitserverze install i kitserver jest nazwijmy to włączony to...gdy włączam grę a raczej gdy próbuje ją włączyć nie dzieje sie NIC!!! po 30 minutach pojawiają sie piłki z lewej strony na dole(kompa mam dobrego gra bez kit seervera chodzi jak pszczoła) a potem niccc nastepne 30 min i niccc i w koncu zawiesz sie komp,gdy wyłącze kit servera wszystko wraca do normy...Tylko ze jezeli kitserver nie jest zainstalowany to stroje oraz herby nie sa prawdziwe tylko francuskie ;/
--- Koniec cytatu ---
mialem identycznie. wylacz antyvirusa
TheArt:
tylko ze to nie działa z wersja 1.3, kitserver mruczy ze plik exe niekompatybilny tylko settings patch-uje
Nawigacja
[#] Następna strona