Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2009 WYDANY !

<< < (530/551) > >>

junker:
odinstaluj sobie kitserver i sprawdź

Kamasop:
Proszę zróbcie update :-[

BMACHINE:
patcha mam juz od bardzo dawna,ale akurat teraz w wakacje znalazlem troszke wiecej czasu zeby pokopopac. przejde do rzeczy. grajac lige Lechem po 10 meczu wychodzi mi blad Pro Evolution Soccer 2009.exe i "znane" kazdemu klawisze Nie wysyłaj. Myslalem ze tylko przy Lechu tak sie dzieje,wiec postanowilem Ruchem. przy 10 meczu niestety tak samo... mysle moze to wina polskich druzyn? postanowilem pyknac SerieA Juventusem i przy 10 meczu takze wywala. szkoda bo ligi sa bardzo interesujace :(. ktos sie z tym uporal czy cos wie na ten temat? uprzedzam kolejne pytanie. patcha wgrywalem na czystego PESa i wszystko mialem dobrze wgrane bo nie widzialem zadnych bledow

Knucklez:
Witam mam problem zainstalowałem patch i wszystkie update zgodnie z instrukcją i wszystko działa ale jest jeden problem.Chodzi o EP 2009 Service Pack.Kiedy chce zmienić kolor siatek kitsy sędziów czy co kolwieg to kiedy kopiuje pliki pisze odmowa dostepu i nic nie zmienia.Wie ktoś jak to naprawić?

Killah:
Witam.

Potrzebuje malej pomocy,przeszukalem cale forum lecz odpowiedzi nie znalazlem.

Zainstalowanego mam Pes 2009 wraz z EP Final i Konami 1.2
Wszystko pieknie chodzi w menu lecz gdy dochodzi do 'ladowania' sie meczu nastepuje zamulenie i gra sie laduje w porywach do 10minut !

Jak to naprawic?

MOj komputer to :

Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz x 2 (2.50Ghz)
RAM - 2.0 GB
NVIDIA GeForce 9800 GT 512 MB

Rozdzielczosc z ktorej korzystam i ustawienia graficzne :

1920x1080 16:9
Quality - High

w Options mam zaznaczone tylko :

Use frame skipping

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej