Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2009 WYDANY !
junker:
prześle mi ktoś ofa to zrobie transfery
Flaj89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpatcha mam juz od bardzo dawna,ale akurat teraz w wakacje znalazlem troszke wiecej czasu zeby pokopopac. przejde do rzeczy. grajac lige Lechem po 10 meczu wychodzi mi blad Pro Evolution Soccer 2009.exe i "znane" kazdemu klawisze Nie wysyłaj. Myslalem ze tylko przy Lechu tak sie dzieje,wiec postanowilem Ruchem. przy 10 meczu niestety tak samo... mysle moze to wina polskich druzyn? postanowilem pyknac SerieA Juventusem i przy 10 meczu takze wywala. szkoda bo ligi sa bardzo interesujace :(. ktos sie z tym uporal czy cos wie na ten temat? uprzedzam kolejne pytanie. patcha wgrywalem na czystego PESa i wszystko mialem dobrze wgrane bo nie widzialem zadnych bledow
--- Koniec cytatu ---
Identyczny problem. Jak temu zaradzić??
Timon:
Witam , czy jest ktoś kto zrobi ofa przynajmniej z druzynami na nowy sezoon i transferami do 1.08 ?! wielu ludzi z checią pograłoby w tego pacza ale niestety nikt nic znim nie robi...prosszę wiec kogos kto potrafi zroibc to szybko dokładnie i dobrze o stworzenie jakiegos uaktualnienia do Ekstraklasy pacza !!! pozdrawiam i czekam z niecierpliwością!
Timon:
Helo witam czy jest jaaś szansa że toś wyda jakieś uatualnienie do tego pacza :?
Kamasop:
Jeden kolo forum pisał że będzie update.
Nawigacja
[#] Następna strona