Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2009 WYDANY !
roberto13:
to teraz kolej na mój problem.. ściągnąłem sobie wszystko, rozpakowałem, skopiowałem gdzie trzeba, kitservera uruchomiłem, oczywiście wszystko na czystego pesa... wchodzę w grę i... jest intro ekstraklasy.. a dalej menu dalej po angielsku, są niby polskie drużyny ale herby są francuskie dalej, w reprezentacjach polska ma czarne stroje... :/ wszystko robiłem poprawnie jak było tutaj napisane.. przeczytałem nawet te wszytskie 180stron komentarzy i nic... pesa chyba z 15 razy instalowalem na nowo, wgrywalem patcha i dalej to samo... mam wrsje 1.0.. i tego pliku cvOF nie uzywalem.. pomoze ktos??
puma23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak tam z bledami w wywalaniu do windowsa w master lidze zalezy mi na ekstraklasie bo chcem se zagrac
--- Koniec cytatu ---
mnie jeszcze nie wywaliło :-\
szmira66666:
skopiuj OF'a do moje dok/konami/save
roberto13:
kopiowalem caly folder save i nic to nei dalo..
AdrianC:
W jaki sposób można dodać nowe przyśpiewki dla np. Legii Warszawa tak by działały, bo samo ich wklejenie w odpowiednie miejsce i nadanie im nazw jako kontynuacje poprzednich nic nie daje?? Patch zawiera bodajże 4 lub 5, a mam dodatkowe 4 lub 5, które chciałbym jakoś dodać, by urozmaicić doping.
Nawigacja
[#] Następna strona