|
|
|
Pelajs
|
mam pytanie - jak zmieniac te tablice wynikow w czasie gry :> ? z gory dzieki za odp  Panowie czytajcie od początku temat, a nie co chwile to samo pytanie. Żeby zmienić scoreboard gry, należy wejść do folderu kitserver -> img i uruchomić program Scoreboard.bat, a następnie postępować zgodnie z instrukcją, która się pojawi na ekranie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erokryptonim
Piłkarz B klasy

"...niebiesko-białe szatany"
|
ale lipa, nie zrezygnuje z ligi dla ekstraklasy aczkolwiek kusi dodatek kusi, na hdd bedzie, kiedys sie przyda na bank:) great work!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mario_LG
Junior
Wisła z Krakowa to Lechii druga połowa.
|
dzieki. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevan
Junior
|
ja podociagalem kilka rzeczy w jednym klubie i po ok. godzinie grania jak chcialem zagrac mecz to wyskakiwal raport o bledach :/ tak za kazdym razem sie stawalo, nie wyskoczyl moze gdzies jakis bug zeby szlo go usunac? ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erokryptonim
Piłkarz B klasy

|
ja podociagalem kilka rzeczy w jednym klubie i po ok. godzinie grania jak chcialem zagrac mecz to wyskakiwal raport o bledach :/ tak za kazdym razem sie stawalo, nie wyskoczyl moze gdzies jakis bug zeby szlo go usunac? ;/
sprobuj przeinstalowac pesa:) i nie poprawiaj czyjejs pracy:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pelajs
|
Panowie czy może mi tu ktoś napisać ważniejsze transfery, które nie są uwzględnione w tym patchu. Bo chciałbym sobie je pozmieniać, aby zagrać w Bal i Ml.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevan
Junior
|
Ja sie niczego do dopatrzylem, jedynie to franek w jadze i matusiak w widzewie ale ich chyba nie ma w pesie w ogole.
A co do mojej odpowiedzi, ja zmienialem tylko numery na koszulkach i pozycje zawodnikow bo byly zle przypisane do rzeczywistosci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krab13
|
sorry ze nie na temat ale jak stworzyc game id i konami id ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erninho_93
Trampkarz
|
kurde ostatni link do pobrania nie dziala ;/ Podajcie jakis inny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pelajs
|
Panowie, a ja zrobiłem jak pisał chyba seba, aby nie wyskakiwał komunikat z pytaniem, a dalej przy kolejnych uruchomieniach gry pojawia się on Do you wish to overwrite this data". Co zrobić, aby komunikat nie wyskakiwał??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adrianin
Trampkarz
|
czeka mnie dłuuuuuuuuuuuuugaaaaaaaaaaaaaaaaa noc:)))))) pokłony dla twórców dzięki chopy  Wesołych 
|
|
|
|
|
|
Zdiagnozowany z brakiem możliwości wyleczenia Pesoholik 
|
|
|
|
|
erokryptonim
Piłkarz B klasy

|
sorry ze nie na temat ale jak stworzyc game id i konami id ?
nie ten topic....  a po za tym to nic trudnego:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.pesleague.pl
|