Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

WEJDZ TUTAJ ! EPATCH 09 ! ODPOWIEDZI NA CIAGLE POWTARZAJACE SIE GLUPIE PYTANIA !

<< < (4/6) > >>

szwaczu:
Gajek 22  priv!!

lenczyk_1984:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzy wyborze stadionu jak wciskasz strzał to Ci sie nie włącza wybór pogody?

--- Koniec cytatu ---

Sorry nie zauważyłem bo zawsze dawałem przy stadionie szybko enter :)

PzDr !!!

Jeszcze jedno jest już jakiś sposób żeby na wgranych stadionach nie było białej muray ???

GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorry nie zauważyłem bo zawsze dawałem przy stadionie szybko enter :)

PzDr !!!

--- Koniec cytatu ---

pomyłka mała, zamiast strzału wciskasz prostopadłą ;) ale mysle ze na to sam juz wpadles.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeszcze jedno jest już jakiś sposób żeby na wgranych stadionach nie było białej muray ???

--- Koniec cytatu ---

tego nie wiem, nie wgrywam stadionow ;]

mateusz01014:
Witam wszystkich. Mam taki problem. a Więc patch ładnie zainstalowalem i wszystko pięknie chodzi, ale... ale gdy chcę grac kariere (master league) to wybieram z Ekstraklasy np druzyne Lecha Poznań to juz po wyborze druzyny trzeba wybrac lige w ktorej sie chce grac. Problem w tym że nie mam ligi polskiej. Tak samo jest z niemiecką Bundesligą. Pomoże mi ktoś? będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiam

robien_PL:
tam jest opcja progress without changing lub change , to daj change to wtedy se mozesz ustawic jakie zespoly maja grac w twojej ML

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej