Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
WEJDZ TUTAJ ! EPATCH 09 ! ODPOWIEDZI NA CIAGLE POWTARZAJACE SIE GLUPIE PYTANIA !
szwaczu:
Gajek 22 priv!!
lenczyk_1984:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzy wyborze stadionu jak wciskasz strzał to Ci sie nie włącza wybór pogody?
--- Koniec cytatu ---
Sorry nie zauważyłem bo zawsze dawałem przy stadionie szybko enter :)
PzDr !!!
Jeszcze jedno jest już jakiś sposób żeby na wgranych stadionach nie było białej muray ???
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorry nie zauważyłem bo zawsze dawałem przy stadionie szybko enter :)
PzDr !!!
--- Koniec cytatu ---
pomyłka mała, zamiast strzału wciskasz prostopadłą ;) ale mysle ze na to sam juz wpadles.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeszcze jedno jest już jakiś sposób żeby na wgranych stadionach nie było białej muray ???
--- Koniec cytatu ---
tego nie wiem, nie wgrywam stadionow ;]
mateusz01014:
Witam wszystkich. Mam taki problem. a Więc patch ładnie zainstalowalem i wszystko pięknie chodzi, ale... ale gdy chcę grac kariere (master league) to wybieram z Ekstraklasy np druzyne Lecha Poznań to juz po wyborze druzyny trzeba wybrac lige w ktorej sie chce grac. Problem w tym że nie mam ligi polskiej. Tak samo jest z niemiecką Bundesligą. Pomoże mi ktoś? będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
robien_PL:
tam jest opcja progress without changing lub change , to daj change to wtedy se mozesz ustawic jakie zespoly maja grac w twojej ML
Nawigacja
[#] Następna strona