Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Become a legend problem,

<< < (2/2)

Pumba58:
Guła moglbys mi zrobic Print Screena jak masz ustawione przyciski w settings ? dam karme.

Dawidekss:
ja gram w PES-a na padzie i prośba o podanie to u mnie RT

MATEOh:
RT, RB, LT, LB to tzw. spusty... R to prawe, L to lewe. RT to Right Top, czyli jak odkrecisz pada tylem do gory to jest to ten u gory a RB to ten na dole... czyli tak jak normalnie trzyma sie pada LB i RB to te spusty od gornej strony (zazwyczaj naciskane palcami wskazujacymi) a LT i RT to spusty od dolnej strony (naciskane palcami wskazujacymi [fakolami :P]).

Dawidekss:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERT, RB, LT, LB to tzw. spusty... R to prawe, L to lewe. RT to Right Top, czyli jak odkrecisz pada tylem do gory to jest to ten u gory a RB to ten na dole... czyli tak jak normalnie trzyma sie pada LB i RB to te spusty od gornej strony (zazwyczaj naciskane palcami wskazujacymi) a LT i RT to spusty od dolnej strony (naciskane palcami wskazujacymi [fakolami :P]).

--- Koniec cytatu ---

i tu się mylisz :) RT i LT to te które wciskasz wskazującymi a RB i LB to te które wciskasz tzw. przez ciebie fakolami :) mylić się nie mogę bo gram na padzie w PESa 3 lata i zawsze gdy naciskam lewego 'fakola' to robi to co jest od LB :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej