Call of Duty 5 to według mnie totalna porażka. Dostałem ją pod choinkę i ubolewam nad tym że nie chciałem innej. Misji tak mało że aż wszystkie przeszedłem w niecałe
trzy godzinki zaraz po wigilijnej kolacji. Ta ostatnia z tym zombie to taka że aż
żal po prostu, płakać się chce. A napisy końcowe to chyba trwały dłużej niż sama gra
. Jedyne co mi się w nowym CoD podoba to to że jest bardziej realistyczny, ta krew, rozlatujące się ciała i ładna grafika, tylko rosyjska kampania troche ciekawa, ale reszta to totalne gó... Grę już sprzedałem kumplowi za 100zł bo w takom miernote to ja nie bede grał. Nowy cod to podpierniczył amerykańską kampanię z Medal of Honor Pacyfic Asslaut, nawet nazwiska takie same
, a rosyjska kampania to niemalże to samo co CoD 2. Activision totalnie olala to Call of Duty, według mnie to najgorsze z serii jakie wyszło. Oby 6 część była lepsza, podobno CoD zrobi ją w teraźniejszych realiach tak jak najlepsze z serii Call of Duty Modern Warfare, które po roku grania nadal mi się nie znudziło