Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch v3.3 [PC]

<< < (30/357) > >>

Milanista18:
jak stare linki? ja to wszystko pobrałem rano mam 14 partów,ale jak mam to teraz zrobic??? dasz mi ten inny plik co niby te same??? ja nie mam zamiaru sciagac od nowa 14 partów no hello...

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak stare linki? ja to wszystko pobrałem rano mam 14 partów,ale jak mam to teraz zrobic??? dasz mi ten inny plik co niby te same??? ja nie mam zamiaru sciagac od nowa 14 partów no hello...

--- Koniec cytatu ---
pobrałeś 2x12 part wiec jeden z nich usuń i pobierz teraz 14

DarekK_11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbo bedzie mi sapal ze nie umiem czytac lamus .

--- Koniec cytatu ---

Wiesz, zanim usiadłeś przed komputerem, powinieneś iść i do szkoły (chociaż patrząc na twoje wypowiedzi nie jestem pewien czy jesteś w wieku ucznia, raczej przedszkolaka). Uczą tam wielu rzeczy, a w tym KULTURY. Ale nie chce mi się z tobą kłócić bo mi jeszcze poplujesz monitor - sądząc po twojej karmie nie tylko ja mam o tobie takie zdanie. Sorry za offtop.

A co do patcha to spróbuję pobrać ze starych linków. Oby się udało :)

jary92:
SUPER :/ zainstalowałem wchodzi w gre wszystko ładnie pięknie ale po filmiku startowym wyskakuje błąd ;/ zaaaajeeebiiisccciieee

Pumba58:
ej chłoopaaaki sciaglem te 14 partów i wypakowalo mi sie to jako jakis plik "Tranceshine Patch v2.0.7z" i co z tym teraz zrobic ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej