Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch v3.3 [PC]

<< < (327/357) > >>

Pasztet:
witam.
ja mam maly problem....
wszystko poszlo ok, zainstalowalem, wsyztsko tak jak nalezy.
natomiast wlaczam pesa, wszystko jest jak nalezy..... chcialem przetestowac jak emczyk wyglada, spogladdnalem na druzyny... byl Lech, Wisla..... (czyli wszystko ok), wybralem druzyny i w menu settings przed meczem tak mi sie pes wiesza,ze nawet wyjsc z niego nie mozna, wylaczyc i nic..... tylko restart pomaga....
co jest nie tak?? z gory dziekuje za pomoc.
pozdro!

lockerek:
Przepraszam jak zrobić żeby była normalna murawa taka przed zainstalowaniem patacha...

Kojak090:
Ktoś zna tytuł bądź wykonawce muzyczki po strzelonej bramce jaka leci w lidze włoskiej i francuskiej?

Martinso:
Mam problemy z wypakowaniem patcha 3.3 pomoze mi ktos???

knj:
im dluzej gram tym wiecej bledow znajduje...

- sklad lecha... po prostu zal. brak podstawwych zwodnikow, nie mowiac juz o nieodpowiednch nacjach np arboleda jest nigeryjczykiem... cool. stili prawonozny i gra na skrzydle...
- kometator wielu zawodnikow zle wypowiada np. bakiricoglu czy jak to sie tam pisze komentator wymawia kennedy
- gdy dochodzi do okienka transferowego w ML dochodzi to sytuacji kiedy to boczny obronce rodem ze slowacji o nazwsku nie pamietam juz dokladnie ale chyba: svetnnikov jest kupowany przez kilkanascie druzyn, a nawet hurtowo po 4 do jednej druzyny.
- murawa z blotem... straszna jakosc

Tranceshine... nie ujmuje Twojej pracy, ale jak czegos sie podejmujesz to rob to dokladnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej