Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch v3.3 [PC]
barosz1222:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam chciałbym prosić o pomoc gdyż przy włączaniu gry pojawia mi się komunikat żę nie znaleziono pliku d3dx9_27.dll potem wchodzi mi gra ale wszystkie kluby które nie miały licencji mają teraz czarne koszulki nie mam również orginalnych herbów a w patchu wszystko wgrałem tak jak w instrukcji, taki sam problem mialem przy instalowaniu innych patchy. Ma ktoś pomysł co mogę zrobic?
--- Koniec cytatu ---
Mam to samo z koszulkami i herbami i z innymi patchami to samo;]
Stefan-rasta:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMasz problem z directx. zainstaluj najnowsza wersje nie powinno byc bledu...choc gra moze nadal nie dzialac:)
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za pomoc
patryk10ronni:
Mam pytanie czy ktos ma konami do tranceshine patch 2 z jakimiś updatami pliska wielka!!!!!! KONAMI do TRANCESHINE PATCH 2.(1,2,3,4) najlepiej wszystkich prosze sie odezwać na PW!!!!!!!! PROSZEE O POMOC KARMA GWARANTOWANA
patryk10ronni:
Mam jeszce jedno pytanie czy wiecie moze czy ten patch dziala tylko do patcha konami 1.2 czy moze pójdzie bez tego patcha bo mam skulpture i sie chce dowiedzieć!!
bartekczl:
Mam patcha 1.3 i w kitserverze pliki img dotyczące logosów,a mimo to takie coś się pojawia w grze
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona