Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch v3.3 [PC]

<< < (35/357) > >>

Pumba58:
pisze wam tumany pod spodem ze " UWAGA - BĘDZIE 14 CZĘŚCI " tylko Tranceshine dodaje je pokolei na filefront !

Kristoff:
wie ktos moze jak cofnac wgranie patcha zeby od nowa gry nie 3ba bylo instalowac i zeby ustawienia powrocily do pierwotnych?

Pumba58:
usowasz folder save i kitserver

Tranceshine:
jak ktoś pobierał z NOWE LINKI to dodaje je cały czas NOWE i należy je dalej ściągać a stare służyły tym co pobierali dziś rano i wczoraj w nocy i sa źle ponazywane ale nie którzy dali rade i brawa im za to bo nie zmarnowali czasu :) właśnie dodałem 9 i 10 jeszcze  tylko 4 części

ps. nie podmieniać w żadnym wypadku z 1.0 wersją patcha tylko tamten odinstalować i wyrzucić i następnie wgrać ten...czytajcie opis patcha prosze was...pisze że na CZYSTEGO PESa :) dziękuje za uwagę

REJESTRACJA lub LOGOWANIEdokladnie:/ sciaglem 14 partow i wypakowuje mi sie w jeden jakis gowniany:/ jakis plik 7Z ... :/ OCB ?

--- Koniec cytatu ---
rozpakujecie plik 7z każdym nowszym WinRarem,jeśli jakimś cudem tego nie możecie zrobić to jest taki program jak 7 zip,ja bym np zajżał w Goggle...panowie myślcie

robson72:
to które w końcu ściągać bo mam pobrane 9 części zgodz.19

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej