Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch v3.3 [PC]

<< < (39/357) > >>

Mevan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak się odinstalować  patcha ekstraklasa ...ktorym w KITSERVER "cofing kitserver 8 configuration tool" czy usunąc kitserver i img ????????????????? ludziska pomocy bo chcę wgrac patcha Tranceshine 2.0.

--- Koniec cytatu ---
musisz wejsc w kitserver i w "setup", klikasz Remove i dopiero usuwasz img i kitserverz folderu pesa

miqoos:
Patch w sumie bardzo fajny, ale po prostu trudno grać jak się biega po czarnej murawie, a gdy się wybija piłkę od bramkarza to jest niebieska po czym gdy już wybije to znów czarna. Macie na to jakąś rade ??

Mevan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch w sumie bardzo fajny, ale po prostu trudno grać jak się biega po czarnej murawie, a gdy się wybija piłkę od bramkarza to jest niebieska po czym gdy już wybije to znów czarna. Macie na to jakąś rade ??

--- Koniec cytatu ---
sprobuj moze przeinstalowac patcha, jesli problem dalej bedzie sie powtarzal moze sproboj od nowa go sciagnac bo istnieje mozliwosc ze nie wszystkie pliki Ci sie sciagnely. Innej rady nie znam :/

wojtekk5:
Ja mam takie pytanie
Gram w karierze Man Utd i kiedy gram Lige to pisze że to jest ekstraklasa
Gdy w pucharze pisze remes cup
A gdy w lidze mistrzów to pisze Uefa Cup
a przy Pucharze uefa pisze champions league

I jeszcze jedno : Przed instalacją misłem save i terz gdy włączam to jest tak : np.jest ŁKS Lódź i jest logo ŁKSu a piłkarze są  z Ol.Lyonu ale tylko tak jest w karierze wiem że jak zaczne od nowa kariere to wszystko ok co z tym zrobić ??

Kiedy będzie Update ??

miqoos:
Patch na pewno dobrze ściągnięty bo inaczej by się nie rozpakował, przeinstalować tylko gdzie ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej