Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch v3.3 [PC]
wojtekk5:
Mógłby mi ktoś powiedzieć jakie pliki odpowiadają za nazwy lig bowszysko jest inne np.gram
Serie A to przed meczem pisze ekstraklasa a na powtórkach zamiast logo serie A jest logo mistrzostw świata !!!!!?? Może mi ktoś pomóc?
Dziękki z góry !
Milanista18:
pokopany jest ten patch soryyy tranceshine,ale widac ,ze nie sprawdzałes go przed wydaniem co najgorsze błedy sa z wersji 1.0 np Sampdoria i Irlandia .Płn szare stroje Kilka zawodników w ogóle maja inne twarze np z polski zobaczcie jak wyglada Fabianski...Chyba wrucił z solarium i sie przypiekł troche :D jakis update bedzie??? . I tak najlepszy patch ze wszystkich pozdro :)
EsDoU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMozesz podmieniac druzyny w odpowiednich ligach
--- Koniec cytatu ---
chodzi mi o nazwy lig.... wiem że moge podmienić drużyny ale skoro jest :
- loga Serie A,La Liga,Bundesliga,Premier League w trybie Master League (zamiast A,B,C,D)
no to niestety ale nawet jak ustawie Ekstraklase to będą grali w jednej z tych lig
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch w sumie bardzo fajny, ale po prostu trudno grać jak się biega po czarnej murawie, a gdy się wybija piłkę od bramkarza to jest niebieska po czym gdy już wybije to znów czarna. Macie na to jakąś rade ??
--- Koniec cytatu ---
kup lepszą karte graficzną bo nie daje rady
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchodzi mi o nazwy lig.... wiem że moge podmienić drużyny ale skoro jest :
- loga Serie A,La Liga,Bundesliga,Premier League w trybie Master League (zamiast A,B,C,D)
no to niestety ale nawet jak ustawie Ekstraklase to będą grali w jednej z tych lig
--- Koniec cytatu ---
jeśli chcesz grać w ekstraklase to polecam Ekstraklasa patch, tu są ważniejsze pozostałe ligi i jak pisze w opisie ekstraklasa jest tylko dodatkiem że możemy dodać (jak np ja) najlepsze drużyny z Polski do Bundesligi
Milanista18:
Zal po prostu z ta master league po co piszesz ,ze w patchu starannie są przypisane stadiony? gram z Chelsea Nazwa stadionu ok ,ale stadion jakis niewiem co to nawet go nie ma w tych co sa na patchu i ludzie kolorowi....co to ma byc??? pomieszane wszystko i nie mów,ze zle wgrałem czy cos takiego...Master league maskra...dzieki ,ze odpowiedziałes na inne pytania moje...sory,ale sie wkurzyłem odechciało sie grac w ta master league
Nawigacja
[#] Następna strona