Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch v3.3 [PC]
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZal po prostu z ta master league po co piszesz ,ze w patchu starannie są przypisane stadiony? gram z Chelsea Nazwa stadionu ok ,ale stadion jakis niewiem co to nawet go nie ma w tych co sa na patchu i ludzie kolorowi....co to ma byc??? pomieszane wszystko i nie mów,ze zle wgrałem czy cos takiego...Master league maskra...dzieki ,ze odpowiedziałes na inne pytania moje...sory,ale sie wkurzyłem odechciało sie grac w ta master league
--- Koniec cytatu ---
zawsze możesz zrobić lepszego patcha i grać na nim,powodzenia
lipek_ziomek:
panowie a testowal ktos ten patch na tym patchu od konami v1.2 ??
Milanista18:
Sory,ale z ekstraklasy to kazdy potrafi wziąć wszystko i dodac tylko piłki,menu ,muzyke i drobne dodatki...wszystko wziełes z ekstraklasy prawde mówiąc tylko .ze do ekstraklasy doszedł polepszony of i update a ty nawet o tym zapomniałes i dalej jest FC Potro a nie FC porto Foty stadionów sie powtarzają...Myslałem,ze odwaliłes sam patcha a ty wszystko sciagnełes powodzenia rób tak dalej...
DarekK_11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESory,ale z ekstraklasy to kazdy potrafi wziąć wszystko i dodac tylko piłki,menu ,muzyke i drobne dodatki...wszystko wziełes z ekstraklasy prawde mówiąc tylko .ze do ekstraklasy doszedł polepszony of i update a ty nawet o tym zapomniałes i dalej jest FC Potro a nie FC porto Foty stadionów sie powtarzają...Myslałem,ze odwaliłes sam patcha a ty wszystko sciagnełes powodzenia rób tak dalej...
--- Koniec cytatu ---
nikt ci ściągać nie kazał. według mnie od odwalił świetną robotę, a to że są w tym patchu błędy to nic nie znaczy, bo będą poprawione. a poza tym przeczytaj co jest napisane na 1 stronie tematu: "Patch bazujący na Ekstraklasa Patch, lecz polskie drużyny traktowane są jako dodatek do reszty a nie na odwrót."
wojtekk5:
Kiedy będzie update ?? mam nadzieje że on dużo poprawi w tym patchu
Nawigacja
[#] Następna strona