Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch v3.3 [PC]
DarekK_11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpanowie a testowal ktos ten patch na tym patchu od konami v1.2 ??
--- Koniec cytatu ---
ja testowałem i nawet nie musiałem robić z tm dodatkiem do wersji 1.2. wszystko mi działa :)
Milanista18:
powiem tylko tyle on zrobił mało... robota głupku to jest taka ,która odwalili ci co robili Ekstraklasa patch...A on wzioł od nich cały kitserwer i se powrzucał dodatki i nazwał swoim nickiem zal...juz nie powiem o ty,ze przyspiewki tez za**bał...Niewiem ,ze twórcy EKstraklasa patch nie sa oburzeni...tez wezme se Patch world dajmy na to powrzucam kilka dodatkówi (korki,bandy,siatki,itp) i nazwe go Milanos patch 1.0 proste
Tranceshine:
Milanista przestań już się żalić wyjdz i zatrzaśnij drzwi za sobą bo niektórzy nie chca cie słuchać, nikt Ci nie każe pobierać a tym bardziej instalować tego patcha albo zrób lepszego tak jak sam mówisz i nie obrażaj innych,zaczerpnij kultury,w szkole nie uczyli?
A do reszty zainteresowanych: dzisiaj lub jutro najpózniej wyjdzie update.
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETranceshine kiedy i czy wogóle będzie update
--- Koniec cytatu ---
dzisiaj lub jutro najpózniej wyjdzie update, napisałem przecież :) beda nowe,poprawione twarze dla graczy,nowe przyśpiewki,zmienione loga-nie pasujące wcześniej, mam nadzieje że będzie lepiej i zawsze to że napiszecie że coś tam gdzieś brakuje czy coś pomaga mi w tym oczywiste,poprawione także zostaną stadiony
wojtekk5:
to spoko :) Czekamy
spoko patch polecam !
Nawigacja
[#] Następna strona