Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch v3.3 [PC]
gilun:
Do tego co wystawiles TRANCESHINe jeszce wystawiony bedzie jakis plik do sciagniecia z poprawikami tak?
Tranceshine:
mam taką też propozycje aby za White Hart Lane (Tottenhamu) dodać np stadion Fiorentiny,co wy na to?
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo tego co wystawiles TRANCESHINe jeszce wystawiony bedzie jakis plik do sciagniecia z poprawikami tak?
--- Koniec cytatu ---
tak, to oczywiste bo zawsze tak będzie aby dażyć do tego aby patch był jak najlepszy i aby wyeliminować błędy
wojtekk5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam taką też propozycje aby za White Hart Lane (Tottenhamu) dodać np stadion Fiorentiny,co wy na to?
tak, to oczywiste bo zawsze tak będzie aby dażyć do tego aby patch był jak najlepszy i aby wyeliminować błędy
--- Koniec cytatu ---
mi to jest obojętne ale zależy mi żeby w tym update wszystko miało prawidłowe nazwy
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmi to jest obojętne ale zależy mi żeby w tym update wszystko miało prawidłowe nazwy
--- Koniec cytatu ---
niewiem tylko jak zmienić napis Ekstraklasa w jednym z plików (podczas rozpoczęcia meczu na scoreboardzie w ML mam takie coś) ale dowiem się jakoś jeśli nikt mi nie pomoże...mile widziana pomoc :)
DarekK_11:
Niestety, ale ja nie mam pojęcia :/ Nie jestem w tym za mocny :/
Nawigacja
[#] Następna strona