Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch v3.3 [PC]
kanika:
co do stadionu to ja jestem za tym zeby był stadion fiorentiny a nie totenhamu.
Mam pytanko co do tych stadionów, a mianowicie mi nie działaja ( mam czarne murawy) jaka może byc tego przyczyna. Dodam, że wszystko robie poprawnie co do instaacji patcha i kitserwera. idt
Prosze o odpowiedz, bo patch jest niezły (na pewno lepszy od ekstraklasa...) tylko nie pogram sobie bo mam czarne murawy... :-}
kanika:
jak nie to pozostanie mi grac na moim patchu (połączenie mannu 1.8 i bundespatch i swoje dodatki , przyspiewki , buty, siatki , piłki itd. ) ;->
EsDoU:
a ja mam pytanie jak zmienić loga i nazwy lig w Master League na domyśle League A B C D... albo podmienić jakoś Serie A na Ekstraklase
a no i patch ogólnie zajebisty, chyba najlepszy jak dotąd wyszedł (wersja 2.1 oczywiście) ;)
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja mam pytanie jak zmienić loga i nazwy lig w Master League na domyśle League A B C D... albo podmienić jakoś Serie A na Ekstraklase
a no i patch ogólnie zajebisty, chyba najlepszy jak dotąd wyszedł (wersja 2.1 oczywiście) ;)
--- Koniec cytatu ---
nazwy możesz zmienić w edycji są tam ligi i puchary i można edytowac nazwy ... a loga nie da się zmienić
REJESTRACJA lub LOGOWANIESwietna robota, dobry patch.
Do poprawy jest stadion Ajaksu.
Pzdr :)
--- Koniec cytatu ---
to jest stadion Feyenordu - pisze przeciez ze De Kuip
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco do stadionu to ja jestem za tym zeby był stadion fiorentiny a nie totenhamu.
Mam pytanko co do tych stadionów, a mianowicie mi nie działaja ( mam czarne murawy) jaka może byc tego przyczyna. Dodam, że wszystko robie poprawnie co do instaacji patcha i kitserwera. idt
Prosze o odpowiedz, bo patch jest niezły (na pewno lepszy od ekstraklasa...) tylko nie pogram sobie bo mam czarne murawy... :-}
--- Koniec cytatu ---
skoro wszystko zrobiłes dobrze to po prostu twoja karta grafiki nie wyrabia albo cos ze sterownikami do niej
EsDoU:
a powrócić do tych starych ? przecież jakoś to zmieniłeś, które pliki za to odpowiadają ? z góry thx
Nawigacja
[#] Następna strona