Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch v3.3 [PC]
DarekK_11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak i będzie w całosci do pobrania z FileFront...nie w częsciach - co mi zawsze nerwy psuło jak coś pobierałem...
--- Koniec cytatu ---
no to super :) czekam :D a koło której może się pojawić?
SasukeKamil:
pliss ponawiam odwdziecze sie czym sie da - od + karmy do pomocy w czymś:) pliss bardzo mi zależy na tym :'(
Java_0:
Siemanko ... Mam taki problem z tym patchem ... Mianowicie wszystko niby pieknie smiga ale tylko jezeli chodzi o grew w Lidze Mistrzow bo jak chce właczyc zwyklą gre to nie moge bo laduje mi caly czas i nie chce wyjsc musze robic restart kompa i na tym sie konczy ... Wie ktos o co chodzi?
I jeszcze chcialbym sie zapytac o ten nowy patch czy jak cos to trzeba go instalowac na czystego PES-a czy moge go zainstalowac na tego spaczowanego ?
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemanko ... Mam taki problem z tym patchem ... Mianowicie wszystko niby pieknie smiga ale tylko jezeli chodzi o grew w Lidze Mistrzow bo jak chce właczyc zwyklą gre to nie moge bo laduje mi caly czas i nie chce wyjsc musze robic restart kompa i na tym sie konczy ... Wie ktos o co chodzi?
I jeszcze chcialbym sie zapytac o ten nowy patch czy jak cos to trzeba go instalowac na czystego PES-a czy moge go zainstalowac na tego spaczowanego ?
--- Koniec cytatu ---
nie sądze aby to było coś od patcha, przeinstaluj grę,a najlepiej zaczekaj na wersje 2.0 nie instaluj już 1.0, patch pojawi sie jeszcze dzisiaj :) nie będzie to nakładka jak już mówiłem tylko kolejny, pełny patch
ps.wrzuce go w częśćiach bo nie którzy proszą...niewiem czemu heh :) na FileFront
Java_0:
Juz tak robilem ... odinstalowalem pozniej znowu zainstalowalem ... pozniej patch i znowu to samo dziala tylko LM ... a co do tego patch 2.0 o ktorym mowisz to myslalem ze to bedzie ten "Gamingaccess Community Patch 2.5 - Full Version" ?
Nawigacja
[#] Następna strona