ale poryles ten patch, najlepiej nas olac, nie? zrobilem tym sposobem tego goscia, sa nowe druzyny ale do cholery wszystkie maja szare ubrania i zle nazwy!! tzn tylko liga angielska
jak nie potrafisz tak zrobić aby działało prawidłowo to najlepiej powiedzieć że patch jest do dupy, brawa dla Ciebie...
LUDZIE moim zdaniem musicie miec wszystkie pokolei przynajmniej mi tak działa ;] jest zajebisty gdyby nie to ze mam francuską zamiast polskiej a sa polskie loga;/ i gdyby nie to ze loga w niemieckiej sa z others a
patch 3.0 nie nakłada się na zadne inne wczesniejsze patche, jest samodzielnym patchem! niewiem skąd wogóle taki pomysł aby go mieszać z innymi? (instrukcja nie wyraźna
)
1) W następnym update zajme się wszystkimi formacjami, bo zauważyłem tez właśnie że czasem jest coś nie tak grając np pojedynczy mecz (Exhibition) , niewiem czemu tak się przestawia w formacjach po dodaniu nowego gracza - transfery... jak gra się w ML to niema tego problemu bo komputer sam dobiera odpowiedni skład
2) instrukcja instalacji została updatowana tak aby wszyscy zrozumieli jak to robić i aby działało na 100%
3) pominięte transfery oraz gracze którzy nie grają już w jakichś klubach w grze - prosze o takich rzeczach informować
4) o każdych wykrytych błędach także informujcie, w ten sposób w update'ach będziemy starali się je wyeliminować