Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników
Tvp2 by kamilczesio4
tyber_AG:
Już działa wszystko.
Dla tych, którym też czarne kwadraciki się pokazują. Należy usunąć z foldru kitserver/img/cv05.img pliki: scoreboard_154.bin, scoreboard_155.bin i scoreboard_161.bin.
kamilczesio4:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż działa wszystko.
Dla tych, którym też czarne kwadraciki się pokazują. Należy usunąć z foldru kitserver/img/cv05.img pliki: scoreboard_154.bin, scoreboard_155.bin i scoreboard_161.bin.
--- Koniec cytatu ---
Ciesze się że ci się udało.Zapraszam do piłek tam piłka dla naszej reprezentacji mojej produkcji.
budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOto scoreboard tvp2 mojej produkcji.Czekam na oceny i komentarze
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Kurcze po 1 sory bo chce Ci sie bawic itd..
Ale to jest slabe z ta tvp 2,no kurde
huhuhuehueheuehuehuehue
Czekam na cos zdecydowanie lepszego
Lukasz9022:
Niech ktoś mu pomoże z tym, może któryś z administratorów wie kto by pomógł kamilowi w zniwelowaniu tego tła pomarańczowego..może zróbcie na podstawie SkySport...ja się na tym nie znam więc nie osądzam
kamilczesio4:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiech ktoś mu pomoże z tym, może któryś z administratorów wie kto by pomógł kamilowi w zniwelowaniu tego tła pomarańczowego..może zróbcie na podstawie SkySport...ja się na tym nie znam więc nie osądzam
--- Koniec cytatu ---
Zrobiłem wklejiłem zamiast sky sports to logo tvp2 zrobiłem i zamiast przezroczystego to mi białe wyszło :(;/
Nawigacja
[#] Następna strona