Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Puchar Uefa 2009 - kwalifikacje

<< < (4/5) > >>

es_sabbi:
mi się wydaje, że wasz Spartak ma niezłe warunki do gry :D mój Olympiacos jest na takim samym poziomie :/
nie pozostaje nic innego jak zagrać pare meczy towarzyskich i znaleźć dla nich odpowiednie ustawienie :)

Cesc Fabregas:
Szczerze Spartak jest słaby. Ale mniejsza z tym - mam Ajax, transfery bez aktualki, więc jeszcze jest Huntelaar  ;D

maciek_pl:
panowie zasady były znane :) gramy a nie płaczemy

Gujet:
Swoją drogą kto wpadł na pomysł losowania drużyn z puli, w której znajdował się zarówno Spartak jak i AC Milan?
Jeżeli już stawiacie na losowanie to niechże będą odcięte zespoły z dolnej półki, ale również zespoły z półki górnej. A tak, jeden , dwóch graczy jest uprzywilejowanych, bo wylosowali AC Milan.

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESwoją drogą kto wpadł na pomysł losowania drużyn z puli, w której znajdował się zarówno Spartak jak i AC Milan?
Jeżeli już stawiacie na losowanie to niechże będą odcięte zespoły z dolnej półki, ale również zespoły z półki górnej. A tak, jeden , dwóch graczy jest uprzywilejowanych, bo wylosowali AC Milan.

--- Koniec cytatu ---

OMG ludzie to ma być zabawa a wy gracie o smierc i zycie/ Ile razy były takie rozgrywki i jakos mocne zespoły nie wygrywały... tak jest w rzeczywistosci i tak jest tutaj... znaliscie zasady po co się zapisywać!!! przecież byo jasno na0pisane... a z drugiej strony ciekawe czy bysie zrezygnowali jak bysie Ac milan trafili....

najfajniejsze jest uczucie gdzy pokonuje sie zespoł mocniejszy od swojego

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej