0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Proszę bardzo zrobiłem dla ciebie tak jak chciałeś Nike 90 Radomiaka REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIETylko bez tego zanku wodnego
ja bym poprosił o takie 2 piłeczki 1) REJESTRACJA lub LOGOWANIE2) REJESTRACJA lub LOGOWANIE i w tej zamiast znaczka nike poprosiłbym takie logo : REJESTRACJA lub LOGOWANIE3)http://www.aukcjoner.pl/gallery/000817671-ADIADA.html#I14) REJESTRACJA lub LOGOWANIEz logiem REJESTRACJA lub LOGOWANIE
takie bym prosil
One są z kosmosu pierwszej to nawet chyba nie ma takiej a ta druga to jest jezussss
dobrze, dobrze pierwszej nie musisz.... ale proszę zrób tą adidaska ona jest cód miód Ale na zachętę + + karma, następna porcja będzie jak zrobisz....
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja probowalem moze ci sie spodoba
a co z tymi piłeczkami zrobisz?, bo bym chciał takie grze mieć
Jedna piłeczka na zamówienie.Proszę o ocene.Lepszej niemożna chyba zrobić ponieważ nie mam tych szkiców zielonych z boku. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nie chciałbym zakłócać ci pracy nad tamtą piłką ale ujrzałem w internecie fajną piłę PUMY , a konkretnie tą: REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak chcesz możesz ją zrobić. I nie musisz się spieszyć, możesz ją robić ile chcesz...
no właśnie nie ma takich łatek na tą piłke a sam próbowałem i nic moge jedynie zrobić zwyczajną ;(