0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam profesjonalistów. Zwracam sie z prośba abyście zrobili mi takiego ballpacka Bardzo prosze Nike : REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEAdidas: REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEPuma: REJESTRACJA lub LOGOWANIEReebok: REJESTRACJA lub LOGOWANIEProsze żeby był z obrazkami i w takiej kolejnosci jak jest:)KamilCzesia zrobisz mi ten ballpack?? tak dlugo juz czekam:( daj mi odpowiedzTylko zrob mi pilke Pume taka niebieska, nie czarna jak podałem wcześniej. -> REJESTRACJA lub LOGOWANIENie musi byc z tymi gwiazdkami,ale miloby bylo Czekam na świetnego ballpacka. Pozdrawiam
Witam profesjonalistów. Zwracam sie z prośba abyście zrobili mi takiego ballpacka Bardzo prosze Nike : REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEAdidas: REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEPuma: REJESTRACJA lub LOGOWANIEReebok: REJESTRACJA lub LOGOWANIEProsze żeby był z obrazkami i w takiej kolejnosci jak jest:)KamilCzesia zrobisz mi ten ballpack?? tak dlugo juz czekam:( daj mi odpowiedz
Ja chce zwykłą całą białą piłkę z dużym logiem biedronki REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Chłopaki weście się do pracy kurde ja mam dużo zajęć i zamówień i nie mam czasu ArsenalEboue zrób martinso tego ballpacka a ta biala biedronki niech ktos zrobi
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
no całkiem w pytkę, najestetyczniej wyglądający ballpack jaki widziałem tutaj na forum, reszta to wygląda za przeproszeniem jak pół d.... zza krzaka.
to jak zrobi mi ktoś tą piłkę ?
arsenalebue czekam na moją piłkę biedronki(cała biała z logiem biedronki) REJESTRACJA lub LOGOWANIE
zrobie