witam jestem nowy. nie oznacza to jednak ze jestem tu poraz pierwszy. od jakiegos czasu sciagam patche do pesa i w kazdym cos brakuje lub odraza. tak wiec chcialbym wam podac moje pomysly, przemyslenia itp
1. z podanych wczesniej screenow... tlo menu jakies takie oczojebne tym abrdziej tlo czerwone przy wybieraniu stron
2. chcecie lige portugalska? nie wiem czy jest sens. nieliczni pewnei beda w nai grali tak samo jak w bundeslige. tak wiec proponuje stworzenie zamiast obu lig jakies 5 najsilniejszych zespolow i kolejne kluby z poszczegolnych lig np wiecej ze szkocji, austrii, chorwacji itd stworzyloby to owszem jedna mieszana lige ale czy to zle? i tak watpie zeby ktos w to gral... a wiecej zespolowo z roznych krajow do master ligi
3. master liga - ligi. nie wiem czy to przyzwyczajenie od iss jeszcze ale... jak gram ml to robie ligi mieszane tzn w danej lidze kluby z roznych krajow ( przeciwnosc czystej ligi ) i i dac dalej tym tropem nie mozna wybierac zespolow z ostatniej grupy tnz others b. (razacy blad evo league patch ) proponuje zatem wsadzic tam kluby z dolnej polki ktorymi prawdopodobienstwo checi gry przez gracza jest znikome.
4. proponuje aby patch byl "europejski" tzn zadnych band polskich typu tv trwam, tvn turbo it. jakies bandy z uefa, ligi mistrzow, scoreboard z tvp mzoe byc ale ustrzegnijcie sie bledu typu braku 45 i 90 minuty.
5. daloby rade zrobic cos z gamplayem? aby byl trudniejszy?
6. starajcie sie nie przedobrzyc bajerow graficznych itp, duzo nei znaczy dobrze
7. zespoly polskie? wiem ze to wasz patch wasze upodobania klubowe w polsce. proponuje jednak daj kluby ktore w danym momencie w polskiej lidze odgrywaja glowna role tj: lech, wisla, legia, polonia. mozecie rowniez dodac kluczowych pilkarzy z reszty polskich klubow tak aby grajac ML mozna bylob ich kupic i miec polski team.
hm narazie tyle mi przychodzi do glowy
pozdro