czy ktos potrafi w koncu do chu..pana wytlumaczyc jak zamieniac te stadiony skoro najczesciej liczba plikow sie nie zgadza, widze z postu wyzej, ze kazdy stadion zrobiony przez KONAMI ma po 12 plikow, natomiast ja chce zamienic np Dragao tym Veltins Arena
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE gdzie mam 15 pilkow wiec skad do cholery mam wiedziec, ktore wybrac z nich czy tez wrzucic wsyzstkie dodajac nadprogramowym nastepne numery co 2?
ta lista nie moze byc prawidlowa, nadalem temu Veltis Arena takie numery jak wedlug niej naleza do Dragao, bylo 15 plikow, 3 okazaly sie byc cieniami, ktore mialy poprsotu kolejne numery, wlaczam gre i co?...i Dragao jest sobie dalej w grze w najlepsze O_O
EDIT. ok poradzilem sobie z tymi stadionami i stworzylem swoj wlasny swietny zestaw, ale nadal nie wiem jak podmieniac stadiony kiedy rozne sa ilosci plikow, tj autor pododawal od siebie jakies cienie itp. a ja chce ten stadion jego podmienic za inny niz on ustawil i musze zmieniac numery, wtedy nie wiadomo co zrobic z nadprogramowymi plikami ;]