Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Inne
Nowy fajny sędzia
fantheblues:
Jak widać nikt się za to nie weźmie. Po co offtopujecie?
Takie dzieci co piszą "Zabić Webba" to żywcem do pieca powinni...
kamilczesio4:
Webb jednak jest inny oglądałem mecz Chelsea-Manchester 0:3 i po peniał takie błędy nie zaliczył bramki dla manchesteru która powinna być i nie odgwizdał 2 dotknięć piłki i faul Rooneya he he.Tak więc moim zdaniem jest inny.A co do meczu Polska-Austria to faul był tylko chodzi o to że takich fauli nikt nie odgwizduje.Przy każdym rożnym i wolnych się przepychają i szarpią dopiero jak widać i to bardzo duży to wtedy 1/25 sędziów gwizdaja.Ja oglądałem historie mistrzostw Świata to podczas MŚ chyba w 1994 w USA to był mecz chyba Arabi Saudyjskiej z kimś i był gol dla Arabi sędzia nie uznał to jakiś szejk wezwał tego sędziego podczas meczu normalnie nie uznał to sędzia poszedł do tego szejjka i po 10 minut sędzia wraca i uznaje gola hehe.Albo w jakieś lidze koleś dostał taką łapówke że czekał aż ta drużyna która mu zapłaciła nie strzeli gola i mecz został przedłużony o 27 minut hehe
LG_Bodzio:
i co myslisz ze Howard wzial w łape?? :D
kamilczesio4:
Wież co wszystko jest możliwe.A może chciał zainstnąć.
Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOglądałem powtórkę wielokrotnie jak każdy z was,i pomijając już fakt że popełnił także błąd przy bramce Rogera, Webb podyktował słusznego karnego. Lewandowski bądź co bądź pociągał Austriaka, a że faulowany był też Bąk, faul ten nie został odgwizdany gdyż sędzia powinien być bardziej wyczulony przy faulach na drużynę atakującą, szczególnie przy rzutach wolnych. Myślę że remis był jak najbardziej zasłużony, i w tym meczu Howard Webb sedziował całkiem dobrze, ale ostatnie spotkania jakie sędziował to była katastrofa, więc też jestem za skopaniem go :D
--- Koniec cytatu ---
Remis nie był zasłużony, powinniśmy przegrac i to 5:1, no może 5:3 gdybyśmy wykorzystali wszystkie okazje. :) Co do rzutów wolnych i rożnych. Dużo częściej są dyktowane faule w ataku niż w obronie, ale mogę się mylic :) Pozdro Guła, Chelsea 2-1 Stoke, ale końcówka co? :)
Nawigacja
[#] Następna strona