Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > IRC - Ligowy Kanał- Stary

mIRC - to nie problem :)

<< < (3/11) > >>

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo czego właściwie sluży ten program??? Mógłby ktoś to wyjaśnić? Sory, że oto pytam, ale ciemny jestem w tych sprawach. Czy przez ten program można grać online na piracie???

--- Koniec cytatu ---

moze zadając głupie pytanie poszukał bys sam czegos... w pes2009 na piracie nie mozna grac on line

Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwłasnie do czego słuzy

--- Koniec cytatu ---

mIRC jest pewnego rodzaju czatem, na którym siedzą ludzie z pesleague.pl. Jeżeli chcesz zagrać w jakimś naszym Turnieju czy Pucharze to musisz posiadać mIRC'a i na nim przebywać. Wszystkie etapy T/P odbywane (ogłaszane, losowane, generowane) są właśnie na nim. Ponadto na mIRC'u możesz znaleźć "kupę" ludzi, z którymi umówisz się na wyzwanie, dzięki czemu możesz zyskać lub stracić punkty w rankingu. Ranking wiadomo do czego jest potrzebny  :P - pomijając prestiż, wysokie miejsce w rankingu daje nam możliwość gry w Lidze Mistrzów - elitarnych rozgrywkach dla elity  :D (co za stwierdzenie)  ::)

Mam nadzieję, że zaspokoiłeś swoją ciekawość.  ;)

Ołek9:
i co bedzie mozna grac w pesa 2009 dzieki temu programu w sieci nawet jak sie nie ma orginalnego pesa??

m3xXxPolska:
Polecam dodatek do mozilli: ChatZilla!

@maciek@:
proszę o pomoc mianowicie zalogowałem się jestem na tym czacie ale nie wiem co dalej co mam zrobić żeby z kimś zagrać? może mi ktoś powiedzieć

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej