Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Twarze by MUFAN i lukasz cfc

<< < (56/59) > >>

MUFAN:
wiesz dlaczego bo screeny są na tym patchu zmieniajścum teksture twarzy

lukasz cfc:
Wszyscy wracają to może i ja wrócę :P ale to tylko MOŻE bo moje twarze mało komu sie podobały więc przestałem je robić ;)

MUFAN:
Łukasz moje na poczatku tez a to co robie teraz to efekt ok poł roku ciezkiej pracy robieniu 4 twarzy dziennie ogladaniu nowych tutkow patrzeniu na tekstury innych i zabawy z mozliwosciami photoshopa zreszta spojz na to co robi Sergio zaczynal jakies pol roku temu jego pierwsze facy byly slabe moze kilka niezlych teraz jest lepprzy odemnie musze to przyznac ale jestem daleko za nim :( trzeba umiec to przyjac i pracowac nad soba nie zalamoj sie Łukasz tylko pracuj i pracuj

lukasz cfc:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŁukasz moje na poczatku tez a to co robie teraz to efekt ok poł roku ciezkiej pracy robieniu 4 twarzy dziennie ogladaniu nowych tutkow patrzeniu na tekstury innych i zabawy z mozliwosciami photoshopa zreszta spojz na to co robi Sergio zaczynal jakies pol roku temu jego pierwsze facy byly slabe moze kilka niezlych teraz jest lepprzy odemnie musze to przyznac ale jestem daleko za nim :( trzeba umiec to przyjac i pracowac nad soba nie zalamoj sie Łukasz tylko pracuj i pracuj

--- Koniec cytatu ---

heh nie musisz mnie pocieszać xd sam wiem że te facjaty co robię to są do bani :P

akwajuk21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE heh ;d clichy tam był taki średni więc aż tak źle nei jest ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej