Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (3/191) > >>

ckman1973:
zrób korone kielce,widzewa i zaglebie

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzrób korone kielce,widzewa i zaglebie

--- Koniec cytatu ---

Słuchajcie, mi nie oto chodzi,żeby dodać do others B zespoły z Drugiej Ligi Polskiej (teraz 1 liga ;D).Tylko chodzi mi oto,żeby erdevise zostawić w spokoju,a 6 drużyn Ekstraklasy dodać do Others B i 6 drużyn niemieckich też do others B.Do others A wstawić AAlborg CSKA Anathorsis Famagusta i Bate.A do others B wrzucić jakieś inne drużyny do tych 6 z Bundesligi i do tych 6 Ekstraklasy (np.Dunne United itp.) bo by zostało miejsce w Others B.No,zrozumiałe?Co prawda jescze się nad tym zastanawiam.Bo wtedy byśmy mieli najlepsze dużyny Ekstraklasy,Bundesligi i Erdevise i jeszcze drużyny w Others B (inne).

blackout.:
PODJĄŁEM DECYZJE! Erdevise(cała liga) będzie w miejscu Erdevise w Others A dodam BATE CSKA AALBORG ANATHORSIS!Do OTHERS B dodam : Bayern,Werder,TS HOFFENIM,Schalke,VFB Strugart,Bayern Leverkusen,Arkę Gdynia,Legie Warszawe,Wisłe Kraków,Polonie Warszawa,PGE GKS Bełchatów,Lecha Poznań,Derby Country,Reading,Dunne United,Partizan Belgrad i Sao Paulo,to chyba wszystko,jak mi się coś przypomni do dam znać.Pozdro

Carlos:
No Moze Byc :) ale ja bym Bundeslige zamiast Eredivisie i Klika Druzyn z Erdeivisie do others B pzdr.

P.S Jakos bez Widzewa Przezyje xD

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo Moze Byc :) ale ja bym Bundeslige zamiast Eredivisie i Klika Druzyn z Erdeivisie do others B pzdr.

P.S Jakos bez Widzewa Przezyje xD

--- Koniec cytatu ---

Napewno przeżyjesz.Moim zdaniem to moje rozwiązanie jest lepsze.

EDIT: Dzisiaj mam do zaserwowania kilka screenów z patcha.Ponieważ nie mam wszystkiego zrobione nie pokazuje kilku rzeczy:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Pozdro.Premiera 4.02.2009 r.