Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (28/191) > >>

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKolego, nie wiem czy twoje posty to spam, bo inaczej tego nazwać nie można, nikogo na siłę nie nakłonisz do ściągnięcia twojego patcha, a takie zachowanie można uznać za nachalne i dla mnie trochę śmieszne.

--- Koniec cytatu ---

Ja tylko,chce żebyście pomogli mi robić patcha,tym samym powiedzieć mi co mam dodać,poprawić lub zrobić.Wtedy jak coś wiem,że czegoś nie zrobie to odpowiadam,żę zostanie tak jak ja chcę,a jak mi się spodoba ten pomysł to go dodam do patcha.Ja nikogo nie nakłanaiam do ściągnięcia mojego patcha,ktoś woli RLB Patch,ktoś Ekstraklasa Patcha,a ktoś mój.A ty Dante jak nie chcesz mi pomóc,to lepiej się nie wypowiadaj w tym temacie.Powtarzam to nie jest żaden spam :).

Piter123:
Fajnie by było jakbyś zrobił Dream Teamy np. jedna drużyna to mieszanka najlepszych piłkarzy ze Wschodu, a druga z zachodu :P

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFajnie by było jakbyś zrobił Dream Teamy np. jedna drużyna to mieszanka najlepszych piłkarzy ze Wschodu, a druga z zachodu :P

--- Koniec cytatu ---

Nie,fajny pomysł,ale to już jest w World Patch i RLB Patch.Później by mnie oskarżyli o zabranie pomysłu czy coś w tym stylu  :D.

blackout.:
I co?Pomysły,sugestie?Tylko mi nie mówcie,że to spam ::). ;)

ckman1973:
zrób klub adidas team z beckhamem i spółką :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej