Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!
blackout.:
Mam pomysł (nie napalajcie się,bo nie wiem czy będzie),chcę zrobić drużynę PesLeague.pl (sorry za podbieranie pomysłu SasukeKamil).Będą tam zawodnicy tacy jak : smolarek222,DoMManU,Sergio#20,Remi,maciek_pl,Fernando,SasukeKamil,Piter123 (za pomaganie mi w patchu),pawlodar_10 (również z tego samego powodu),herbuq3,pes2009pl,KamilCzesio,Gajek22 i kilku innych.Ale nie napalajcie się,bo nie wiem czy ta dużyna będzie.
blackout.:
Sorry za post pod postem,ale może chcecie żebym wstawił kitservera,czyli dodatki graficzne itp. w dacie premiery,a później tylko OF-a,czyli składy drużyn,loga itp.Proszę o szybką odpowiedź. :)
EDIT:Jeśli ktoś by chiał jutro na pierwszej stronie będą linki do kitservera,czyli dodatków graficznych itp.Później ok.21 lutego będzie OF. ;)I jak coś mi się przypomni coś do kitservera. ;)
Piter123:
Mi tam odpowiada bo nie będzie tak dużo ściągania na raz i będę miał szybciej patcha :)
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi tam odpowiada bo nie będzie tak dużo ściągania na raz i będę miał szybciej patcha :)
--- Koniec cytatu ---
Za chwilę na pierwszej stronie będą pierwsze party do pobrania. ;)
blackout.:
Codziennie będzie po jednym parcie,bo jest ich tylko 3 i OF.Później wyjdzie upadate,które będzie eliminowało różne błędy typu,np.zdjęcia stadionów są jeszcze trochę pomieszane itp.,więc radził bym ściągnąć 3 party,później OF-a jak wyjdzie i później upadate,bo będziecie mieć trochę pomieszane w grze stadiony,piłki są inne niz powinny być w Full wersji patcha,więc radził bym nie instalować od razu patcha,później OF-a tylko pograć sobie na innym patchu na razie,bo później wyjdzie upadate,w którym będą poprawiane powyżej wymienione błędy. ;)A chciałem,żeby już mogliście coś ściągnąć. ;D
Nawigacja
[#] Następna strona