Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (48/191) > >>

ckman1973:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pomysł (nie napalajcie się,bo nie wiem czy będzie),chcę zrobić drużynę PesLeague.pl (sorry za podbieranie pomysłu SasukeKamil).Będą tam zawodnicy tacy jak : smolarek222,DoMManU,Sergio#20,Remi,maciek_pl,Fernando,SasukeKamil,Piter123 (za pomaganie mi w patchu),pawlodar_10 (również z tego samego powodu),herbuq3,pes2009pl,KamilCzesio,Gajek22 i kilku innych.Ale nie napalajcie się,bo nie wiem czy ta dużyna będzie.

--- Koniec cytatu ---
czy moje oczy się nie mylą? ;D ;D ja w patchu?to na pewno go ściągne jak będzie ta drużyna ;D.Aha będą oficjalne bandy w pucharze UEFA?I poproszę jak będziesz mógł screeny z UEFA Cup ;)

pawlodar_10:
To co smolarek, kiedy ten pierwszy part ??? bo już nie mogę się doczekać :P

E. Zmieniałeś statsy piłkarzy

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo co smolarek, kiedy ten pierwszy part ??? bo już nie mogę się doczekać :P

E. Zmieniałeś statsy piłkarzy

--- Koniec cytatu ---

Mówie to będzie wersja niedokończona part.1 masz tam wyjaśnienie przed 2 postami.

pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMówie to będzie wersja niedokończona part.1 masz tam wyjaśnienie przed 2 postami.

--- Koniec cytatu ---

No, w sumie to nie spojrzałem... A co z tymi statystykami ???

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
No, w sumie to nie spojrzałem... A co z tymi statystykami ???

--- Koniec cytatu ---

OPTION FILE BĘDZIE DOPIERO 21 - 24 lutego !!! Niektóre statystyki będą poprawione.

I MAM DOBRĄ WIADOMOŚĆ NA PIERWSZEJ STRONIE MAMY JUŻ PIERWSZY PART DO POBRANIA ALE UWAGA!!!WERSJI NIEDOKOŃCZONEJ!!!FULL PATCH BĘDZIE Z WYJŚCIEM UPADATE,A CO JA WAM BYM RADZIŁ ZROBIĆ TO MACIE WE WCZEŚNIEJSZYCH POSTACH! ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej