Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (52/191) > >>

SasukeKamil:
DoMManU prawda xP A poza tym pomysł z teamem pesleauge.pl wymyśliłem ja i DoMManU ;/

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDoMManU prawda xP A poza tym pomysł z teamem pesleauge.pl wymyśliłem ja i DoMManU ;/

--- Koniec cytatu ---

Tak samo,w RLB patch i World Football Patch będzie Nike i Adidas Team,to na takiej samej zasadzie.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEOczywiście, że ściągnąłem. Jak chyba dobrze zrozumiałem mam nie wypakowywać tego narazie ???

E. A jaka będzie łączna wielkość patcha? więce niż 1.5 Gb?

--- Koniec cytatu ---

Mówiłem,że będą 3 party wersjii niedkokończonej,później będzie upadate,czyli Full Patch,no i tak,a z tym wypakowaniem to : ściągnij spokojnie 3 party,później OF-a i bym ci radził poczekać na upadate,bo wtedy będzie Full Patch.Narazie (moim zdaniem) nie instaluj patcha,pograj sobie na innym np.Ekstraklasa Patch,później ściągnij upadate i ciesz się grą na moim patchu. ;)

blackout.:
Oprócz pawlodara_10 ściągną ktoś 1 part? :-[

Piter123:
Ja na razie czekam na tego update skoro tak radzisz. Pogram se na  E-klasa Patch.

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa na razie czekam na tego update skoro tak radzisz. Pogram se na  E-klasa Patch.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście 1 part i upadate poprawiające piłki możesz ściągnąć!!!Przynajmniej później będziesz miał mniej ściągania!!!  8) I tak będziesz musiał ściągnąć 1 part i następne. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej