Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!
pawlodar_10:
Raczej nie... Ale tak jak pisałem wcześniej. Ja osobiście nie będę nikogo poganiać tak jak niektórzy, bo wolę, żeby patch był idealny, niż niedopracowany
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERaczej nie... Ale tak jak pisałem wcześniej. Ja osobiście nie będę nikogo poganiać tak jak niektórzy, bo wolę, żeby patch był idealny, niż niedopracowany
--- Koniec cytatu ---
Niestety,jutro nie będzie premiery.Dużo zostało mi pracy nad OF-em (w sumie najwięcej),muszę zebrać jeszcze kilka(naście) twarzy,stadiony : zebranie wszystkich i zdjęcia stadionów.A jako dobrą wiadomość mogę powiedzieć,że w upadate,raczej będzie spolszczenie i...komentarz.I jeszcze jedna dobra wiadomość,którą chyba wcześniej pisałem : Patch będzie działał bez patcha Konami 1.2,1.3.Jeżeli patch wyjdzie,proszę o pisanie błędów,które zauważyliście.Postaram je naprawić w upadate.W upadatach będzie oczywiście aktualizowanie OF-a,nowe twarze itp. :)
Piter123:
Jak tam praca idzie? Będą jakieś nowe screeny?
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak tam praca idzie? Będą jakieś nowe screeny?
--- Koniec cytatu ---
No,nie za bardzo praca idzie.Screeny?Moim zdaniem jest dużo.Jak ścięgniecie patcha za tydzień,dwa tygodnie,to wtedy sami sobie wszędzie popatrzycie,gdzie,co i jak. ;)
blackout.:
Sorry za post pod postem,ale nie mogę modyfikować swoich postów.Nie wiem dlaczego! :'( Linki do patcha będą w nowym temacie,dlatego,że nie mogę edytować swoich postów. :( Aha i proszę moderatora,żeby zmienił nazwę na normalną Ultimate Patch 0.1 by smolarek222.
Nawigacja
[#] Następna strona