Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnom tomaj dobrze gada ;/ sam ile czasu spedzilem przy ofie ktory jescze godzinami byl poprawiany aż w końcu został zakceptowany... to samo z facjatami dluga i mozolna praca ;/ wiec jeszcze cie czekaja dlugie godziny spedzone przed kompem
--- Koniec cytatu ---
Nie no spokojnie.Ja mówiłem,że premiera w lutym.Wiem,że niektórzy na to czekają,ale no trudno.Wiem,wiem,trochę zajmie mi OF,ale jakoś to zrobie.Później jak będzie coś nie tak to będe wydawał upadate.A nad OF-em już pracowałem.Nie umiem profesjonalnie robić facjat bin,umiem tylko scan.A scan,czasami lepiej wyglądają niż bin.Będe dodawał w upadate,dużo facesów.Przyśpiewek raczej nie będzie odrazu w patchu.Ewentualnie,będą w następnej Full Wersji patcha Ultimate Patch 1.0 by smolarek222.Bo np.0.2 to będzie tylko upadate.
DoMManU:
eee to lipka ;/ radze przelozyc premiere patcha i wydac cos porzadniejszego :)
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEeee to lipka ;/ radze przelozyc premiere patcha i wydac cos porzadniejszego :)
--- Koniec cytatu ---
Na kiedy ???Ja już przekładałem 3 razy premiere,w końcu powiedziałem,że w lutym,dlatego,żeby nie przekładać premiery.A w marcu będzie upadate.Nie martwcie się. ;) Aha i przypominam,że na pierwszej stronie widzicie nową oficjalną okładke,którą stworzył DoMManU.
Tomaj:
Nie oszukujmy się, ten patch jest robiony trochę na siłę. Bo tak: ligi są te same co w oryginale. Poprawione będą tylko transfery, bo podejrzewam, że robisz na poprawionym OF pod względem nazw drużyn. W pierwszym poście wyczytałem też, że dodasz (zamienisz) 3 drużyny plus pesleague. Pod względem OF to minimalne zmiany.
Co do reszty, to są to zmiany, które każdy może zrobić. Bez problemu można przecież ściągnąć sobie nowe menu, piłki, stroje czy nawet twarze.
Nie oszukujmy się więc i przyznajmy szczerze, że kolejne opóźnienie tego patcha raczej zbyt wielu osób nie zmartwi.
P.S. wreszcie jest jakaś porządna okładka :P
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie oszukujmy się, ten patch jest robiony trochę na siłę. Bo tak: ligi są te same co w oryginale. Poprawione będą tylko transfery, bo podejrzewam, że robisz na poprawionym OF pod względem nazw drużyn. W pierwszym poście wyczytałem też, że dodasz (zamienisz) 3 drużyny plus pesleague. Pod względem OF to minimalne zmiany.
Co do reszty, to są to zmiany, które każdy może zrobić. Bez problemu można przecież ściągnąć sobie nowe menu, piłki, stroje czy nawet twarze.
Nie oszukujmy się więc i przyznajmy szczerze, że kolejne opóźnienie tego patcha raczej zbyt wielu osób nie zmartwi.
P.S. wreszcie jest jakaś porządna okładka :P
--- Koniec cytatu ---
Ligi...będzie niespodzianka w Full 1.0 po wszystkich upadatach.Ale to zostawie dla siebie.3 drużyny?3 drużyny to ja mam zrobione,a będzie dodanych tak... z 18.
Nawigacja
[#] Następna strona