Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (87/191) > >>

budzikwn:
Odp. ostatnia!
Większosc  patchy ,ktore powstaja na tym forum zbyt wiele ważą i niema w nich nic nowatorskiego , non stop to samo.
Ponadto co niektorzy ripuja jakies inne patche, wyrzucają/wrzucają  klika innych dodatkow i uwazaja , ze zrobili patcha!
rozpacz.pl ku***

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOdp. ostatnia!
Większosc  patchy ,ktore powstaja na tym forum zbyt wiele ważą i niema w nich nic nowatorskiego , non stop to samo.
Ponadto co niektorzy ripuja jakies inne patche, wyrzucają/wrzucają  klika innych dodatkow i uwazaja , ze zrobili patcha!
rozpacz.pl ku***

--- Koniec cytatu ---

muszę się zgodzić w 100% ... ale taki już ten świat chamski jest

blackout.:
Powiem wam tak.Wasza reguła moim zdaniem jest zła.Nie zagrałeś nie komentuj.Tak samo DoMManU mi powiedział : "Moim zdaniem nie oceni się patcha po screenach,trzeba w niego zagrać".A teraz mnie krytykuje po screenach.A o swoim patchu dobrze,bo po screenach nie da rady.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnawet nie widziales ::)

--- Koniec cytatu ---

No właśnie z tym się w 100% zgadzam.Wy już oceniacie po screenach.A w twoim DoMManU patchu (i w tym pierwszym i wtym drugim) co.Coś nowego?Nie widzę.Te same ligi.To samo co w moim patchi.Ewentualnie macie przyśpiewki,które dojdą w upadate.A co w Pimq Patch,sami napisaliście,że w patchu są dodatki innych patchamakerów min.piłki KamilaCzesia,a dlaczego wy sami nie zrobiliście piłek?Na tej samej zasadzie.Także moje zdanie na ten temat : nie widzieliście,nie oceniajcie.A DoMManU najpierw coś mówisz o swoim patchu,a o moim mówisz co innego.

budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiem wam tak.Wasza reguła moim zdaniem jest zła.Nie zagrałeś nie komentuj.Tak samo DoMManU mi powiedział : "Moim zdaniem nie oceni się patcha po screenach,trzeba w niego zagrać".A teraz mnie krytykuje po screenach.A o swoim patchu dobrze,bo po screenach nie da rady.

No właśnie z tym się w 100% zgadzam.Wy już oceniacie po screenach.A w twoim DoMManU patchu (i w tym pierwszym i wtym drugim) co.Coś nowego?Nie widzę.Te same ligi.To samo co w moim patchi.Ewentualnie macie przyśpiewki,które dojdą w upadate.A co w Pimq Patch,sami napisaliście,że w patchu są dodatki innych patchamakerów min.piłki KamilaCzesia,a dlaczego wy sami nie zrobiliście piłek?Na tej samej zasadzie.Także moje zdanie na ten temat : nie widzieliście,nie oceniajcie.A DoMManU najpierw coś mówisz o swoim patchu,a o moim mówisz co innego.

--- Koniec cytatu ---

Czlowieku , jesli mamy nie oceniac to nie rob ankiety!

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzlowieku , jesli mamy nie oceniac to nie rob ankiety!

--- Koniec cytatu ---

Mi chodzi,o to jak ten patch się zapowiada,a bardziej chodziło mi o to czy ściągniecie. :-\ A po drugie ściągneliście już,że oceniacie : NAJGORSZY!NAJGORSZY! A nie raz pisali (przeglądajcie sobie temat),że czekają na tego patcha,że nie mogą się doczekać.Pytali się kiedy premiera,jak trwają prace itp.Więc nie mówcie,że nikt na niego nie czeka czy coś w tym stylu.Swoją wypowiedź zobaczycie w ostatnim moim poście.Takie mam zdanie na ten temat. >:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej