Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (12/191) > >>

blackout.:
HALO!!! Proszę o komentarze.  >:(

cube:
heh to logo jest beznadziejne szczerze mówiąć nie masz photoshopa?? i czemu ligo alborga jest w bialym kwadracie??? przeciez mozesz sciagnac jakies logosy albo samemu zrobic wszystkie sa na pesstatsdatabase.com:P:P zapisujesz obrazek na dysku i juz:P
p.s. daj all loga takie same, bo na wczesniejszych screenach jedne sa w takich kolkach inne normalne jeszcze inne blyszczace a znowu niektore na bialych polach a to glupio wyglada:P:P

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEheh to logo jest beznadziejne szczerze mówiąć nie masz photoshopa?? i czemu ligo alborga jest w bialym kwadracie??? przeciez mozesz sciagnac jakies logosy albo samemu zrobic wszystkie sa na pesstatsdatabase.com:P:P zapisujesz obrazek na dysku i juz:P
p.s. daj all loga takie same, bo na wczesniejszych screenach jedne sa w takich kolkach inne normalne jeszcze inne blyszczace a znowu niektore na bialych polach a to glupio wyglada:P:P

--- Koniec cytatu ---

Z tym logiem to mi się nudziło i tak sobie robiłem.Loga poprawie,niewiedziałem,że wszystkie są na pesstatsdatabase.com.

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEheh to logo jest beznadziejne szczerze mówiąć nie masz photoshopa?? i czemu ligo alborga jest w bialym kwadracie??? przeciez mozesz sciagnac jakies logosy albo samemu zrobic wszystkie sa na pesstatsdatabase.com:P:P zapisujesz obrazek na dysku i juz:P

--- Koniec cytatu ---

Jeszcze jedno gdzie ty widzisz wszystkie loga na pesstatsdatabase.com?Co?  ;D

blackout.:
Do pokazania mam okładkę,przed chwilą zrobiona  ;) :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej