Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (15/191) > >>

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże wszystkich logosów nie ma ale czy tak trudno wpisać w google w grafice i przerobic w photoshopie???

--- Koniec cytatu ---

Na co przerobić?Na te loga?Takie jak ma Palermo i Liverpool na screenach ???

cube:
A nie możesz sobie ściągnąć jakiś profesjonalnie zrobionych logosów i dać je do swojego patcha, albo wyciągnąć je choćby z gamingaccess patcha??? Jeśli nie umiesz zrobić sam to zrób tak jak mówię, bo jak każde logo będzie w innym stylu to to będzie bez sensu.

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA nie możesz sobie ściągnąć jakiś profesjonalnie zrobionych logosów i dać je do swojego patcha, albo wyciągnąć je choćby z gamingaccess patcha??? Jeśli nie umiesz zrobić sam to zrób tak jak mówię, bo jak każde logo będzie w innym stylu to to będzie bez sensu.

--- Koniec cytatu ---

No tak,ja już wybrałem te loga z Gamingacces w tym takim kółeczku.Tylko w żadny logo packu nie ma AAlborga,CSKA,albo innych.

cube:
ehh kolego, w Gamingaccess Community Patch są normalne loga, nie w kółeczkach żadnych i są tam loga Aalborga, Anarthosisu, CSKA i wielu innych klubów ;D ;D więc nie gadaj głupot:P:P

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEehh kolego, w Gamingaccess Community Patch są normalne loga, nie w kółeczkach żadnych i są tam loga Aalborga, Anarthosisu, CSKA i wielu innych klubów ;D ;D więc nie gadaj głupot:P:P

--- Koniec cytatu ---

Masz Gamingacces Patch ???Jeżeli tak mógłbyś mi wyciągnąć te loga?  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej