Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (143/191) > >>

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja wiem  ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

No to gadaj! :D

SonGoku:
bo robisz niepotrzebne zamieszanie na forum,uważasz się za "wszystkoumiejącego" wielki FACE MAKER,PATCH MAKER robisz 10 patchy?gz jesteś moim idolem ,ciekawe ,pewnie już myślisz nad patchem do PES 2010 ?? jak tak to weź powiedz co w nim zobaczymy ??

FrAnK8_CFC:
nie zeby to bylo cos obraźliwego, ale czepiaja sie ciebie bo zacznasz cos robic a tego nie konczysz, zakładasz nowe wątki a za 3 godziny zamykasz i ze koniec z patchem  :-[. To jest troche denerwujące  :-\

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbo robisz niepotrzebne zamieszanie na forum,uważasz się za "wszystkoumiejącego" wielki FACE MAKER,PATCH MAKER robisz 10 patchy?gz jesteś moim idolem ,ciekawe ,pewnie już myślisz nad patchem do PES 2010 ?? jak tak to weź powiedz co w nim zobaczymy ??

--- Koniec cytatu ---

Zobacz teraz mam : CRISTIANO RONALDO IS THE BEST!!! (żeby nie było ;D).

SonGoku:
Smolarek jako FACEmaker
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProszę o wyrozumiałość.Pierwszy Murawski (twarz będzie w moim patchu) :

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo dłuższej przerwie moja twarz Thomasa Mullera na zamówienie sprewell8,wiem,że maska,ale cóż,proszę o wyrozumiałość,bo już dawno nad twarzami nie pracowałem :

JAK CHECIE DOWNLOAD TO PISZCIE NA PW!

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoja 2 twarz.Tym razem Anderson :

Proszę o komentarze. ;)

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej