Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (149/191) > >>

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto weź inny obrazek, sam zobacz jak to wygląda. podoba ci się??

--- Koniec cytatu ---

Tak. :D

ArsenalEboue:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo ja zrobiłem ten cały wallpaper (ten obrazek na menu),i go ciągle pomniejszałem,powiększałem i wyszły takie piksele niestety. :)

--- Koniec cytatu ---
bo od menu nie jest Paint tylko poważne programy takie jak Photoshop! W Photoshopie byś takiego kłopotu nie miał! Ty wogóle te wszystkie twoje "dodatki" robisz w Paincie, ja radzę i polecam przejść na coś do robienia prawdziwych dodatków - Photoshop, a nie na zabawkę do rysowania - Paint! 

cube:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbo od menu nie jest Paint tylko poważne programy takie jak Photoshop! W Photoshopie byś takiego kłopotu nie miał! Ty wogóle te wszystkie twoje "dodatki" robisz w Paincie, ja radzę i polecam przejść na coś do robienia prawdziwych dodatków - Photoshop, a nie na zabawkę do rysowania - Paint! 

--- Koniec cytatu ---
dokładnie chyba każdy woli miec w pesie ładne maenu niz takie rozpikselowane;p

ckman1973:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbo od menu nie jest Paint tylko poważne programy takie jak Photoshop! W Photoshopie byś takiego kłopotu nie miał! Ty wogóle te wszystkie twoje "dodatki" robisz w Paincie, ja radzę i polecam przejść na coś do robienia prawdziwych dodatków - Photoshop, a nie na zabawkę do rysowania - Paint! 

--- Koniec cytatu ---
popieram,smolarek,jak nie umiesz obsługiwac PHS to wez jakies profesjonalne menu :-X

blackout.:

--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze prawie wszystko robię w PhotoStudio 5.5.Po drugie,to jest podobne do PhotoShopa..A najlepszy ballmaker (kamilczesio) robi w paint'cie wszystkie piłki (prawie).Możesz się go zapytać.A tak w ogóle PhotoShopa mam i korzystam z niego. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej