Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (150/191) > >>

ckman1973:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pierwsze prawie wszystko robię w PhotoStudio 5.5.Po drugie,to jest podobne do PhotoShopa..A najlepszy ballmaker (kamilczesio) robi w paint'cie wszystkie piłki (prawie).Możesz się go zapytać.A tak w ogóle PhotoShopa mam i korzystam z niego. ;)

--- Koniec cytatu ---
to rob to w photoshopie a nie w jakims **wnie

cube:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pierwsze prawie wszystko robię w PhotoStudio 5.5.Po drugie,to jest podobne do PhotoShopa..A najlepszy ballmaker (kamilczesio) robi w paint'cie wszystkie piłki (prawie).Możesz się go zapytać.A tak w ogóle PhotoShopa mam i korzystam z niego. ;)

--- Koniec cytatu ---
właśnie widac że nie umiesz korzystać, a piłki kamilczesio są lipne(przynajmniej dla mnie) i nie jest on najlepzym ballmakerem, a wszystkie  te programiki można o dupe rozbic, photoshop rlz!!!

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdokładnie chyba każdy woli miec w pesie ładne maenu niz takie rozpikselowane;p

--- Koniec cytatu ---

To jak np.ściągniesz mojego patcha (w to wątpie),to zmienisz sobie menu,jak nie będzie ci się podobać to.A po drugie w tym moim patchu żadne menu nie jest rozpikselowane,tylko to. ;)

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
smolarek ale przyznaj sie to menu trzasnąłeś w paintcie bo to widać gołym okiem    8)

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsmolarek ale przyznaj sie to menu trzasnąłeś w paintcie bo to widać gołym okiem    8)

--- Koniec cytatu ---

No to tak,ale bez przesady.Paint też program. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej