Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to tak,ale bez przesady.Paint też program. :D
--- Koniec cytatu ---
Ale nie do takich rzeczy.I programem to on może jest ale można se go wsadzić w d**e.Jedyne do czego przydaje mi się Paint to wtedy gdy robie Print screena a tak to dla mnie jest bezużyteczny ;)
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle nie do takich rzeczy.I programem to on może jest ale można se go wsadzić w d**e.Jedyne do czego przydaje mi się Paint to wtedy gdy robie Print screena a tak to dla mnie jest bezużyteczny ;)
--- Koniec cytatu ---
To ja nie wiem,jak wam dogocić z tym menu startowym.Menu z Robinho brzydkie,nie pamiętam dlaczego.Menu z samym ognistym napisem Ultimate Patch by smolarek222,zły,bo nic na nim nie ma i ciemne jest.To nie,bo zapikselowane.To ja nie wiem.
ArsenalEboue:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pierwsze prawie wszystko robię w PhotoStudio 5.5.Po drugie,to jest podobne do PhotoShopa..A najlepszy ballmaker (kamilczesio) robi w paint'cie wszystkie piłki (prawie).Możesz się go zapytać.A tak w ogóle PhotoShopa mam i korzystam z niego. ;)
--- Koniec cytatu ---
ty nie bierz przykładu z innych, tylko rób porządnym programem czyli Photoshop, ja bym ci radził wziąc do patcha to menu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE lub to:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE <---- to są prawdziwe menu robione w Photoshopie! Jak nie masz do tego talentu to po prostu się do tych menu nie zabieraj tylko weź jakieś zrobione, np. te które ci dałem lub jak ci nie odpowiadają znajdź jeszcze inne!
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEty nie bierz przykładu z innych, tylko rób porządnym programem czyli Photoshop, ja bym ci radził wziąc do patcha to menu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE lub to:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE <---- to są prawdziwe menu robione w Photoshopie! Jak nie masz do tego talentu to po prostu się do tych menu nie zabieraj tylko weź jakieś zrobione, np. te które ci dałem lub jak ci nie odpowiadają znajdź jeszcze inne!
--- Koniec cytatu ---
Ja mam to menu Joga Bonito całkiem niezłe i w kilku patchach już jest.
ckman1973:
ja Ci polecam to menu
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 8) albo to
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 8)
Nawigacja
[#] Następna strona