Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (153/191) > >>

Tomaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE...dogocić...

--- Koniec cytatu ---
Całe szczęście, że jedziesz na jakimś innym OF, bo bałbym się o niektóre nazwiska.
Co do menu twierdzisz, że tylko to ja jedna tapeta tak wygląda. Znając Twoje poprzednie produkcje obawiam się o resztę. Dam Ci radę. Wykorzystaj, któreś z gotowych menu, co za różnica jedna rzecz nie Twojego autorstwa w tą czy drugą stronę już nie zaszkodzi, a na pewno pomoże.

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECałe szczęście, że jedziesz na jakimś innym OF, bo bałbym się o niektóre nazwiska.
Co do menu twierdzisz, że tylko to ja jedna tapeta tak wygląda. Znając Twoje poprzednie produkcje obawiam się o resztę. Dam Ci radę. Wykorzystaj, któreś z gotowych menu, co za różnica jedna rzecz nie Twojego autorstwa w tą czy drugą stronę już nie zaszkodzi, a na pewno pomoże.

--- Koniec cytatu ---

No to ten jeden użyję.Mógł ktoś mi przesłać z menu Nike,zdjęcie Cristiano Ronaldo z Edit?Proszę.

loprw123:
Na tego patcha się nie opłaca czekac bo za nim wystawi go smolarek222 to wyjdzie PES 2010..-.-

Bartek10:
A kiedy wydasz patcha bo cos cicho tu

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA kiedy wydasz patcha bo cos cicho tu

--- Koniec cytatu ---

Pojuttrze premiera ostatecznie.Poprawki w upadate.I mam jedno małe pytanie.Dać w patach,będzie ich około 6,czy razem z 600.500 MB?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej