Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (163/191) > >>

Michal16ZenitSP:
Zgadzam się z powyższym
Robimy konkurs: ile miesięcy temu Smolarek podał opis patcha i wszystko co w nim będzie?? Strzelam,5 miesięcy temu :D i do dzisiaj tego nie zrobił, porządni patchmakerzy(tacy jak Tomaj z Sebą) nie piszą co będę miał w patchu, a wpierw go ,,wrzucam'' na świat, a potem się chwalę :D
Eh,Ci Polacy ;D (bez urazy)

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZgadzam się z powyższym
Robimy konkurs: ile miesięcy temu Smolarek podał opis patcha i wszystko co w nim będzie?? Strzelam,5 miesięcy temu :D i do dzisiaj tego nie zrobił, porządni patchmakerzy(tacy jak Tomaj z Sebą) nie piszą co będę miał w patchu, a wpierw go ,,wrzucam'' na świat, a potem się chwalę :D
Eh,Ci Polacy ;D (bez urazy)

--- Koniec cytatu ---

Proszę żadnych konkursów w moim temacie.Jak macie taką uciechę,że zrobicie sobie taki konkurs o mnie.Proszę załóżcie sobie nowy uchachany temat. :)

ckman1973:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProszę żadnych konkursów w moim temacie.Jak macie taką uciechę,że zrobicie sobie taki konkurs o mnie.Proszę załóżcie sobie nowy uchachany temat. :)

--- Koniec cytatu ---
a jak zrobią to co ??? :D REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pojutrze (może nawet troszkę później) będzie pierwszy part.Nie chcę na siłę wydawać nie dokończonego patcha,a i tak soundtrack nie będzie dokończony. :-\

--- Koniec cytatu ---
pierwszy part był w lutym,więc czekamy na part 2 :o :D

sylweek:
Uwaga....robie najwiekszy opis co bedzie w patchu w historii tego forum...mysle ze smolarek mi pomoze w tym

SonGoku:
to rób

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej