Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ulitmate Patch by smolarek222 - do pobrania!

<< < (183/191) > >>

cube:
Po prostu nie jest to profesjonalny patch i tyle. W tydzień można coś takiego zrobić, menu, loga, soundtrack samemu, sciagnac ballpack, bootpack, wziac twarze i of'a z ga 3.0, pozbierac twarze z forum dodac brakujace, poprawic formacje, przeimportowac ekstraklase, sciagnac stadiony, scoreboard, stroje, skleic wszystko, podpisac by....ktos tam. i gotowe. Tylko szkoda marnowac prad i czas na uploadowanie  :P :P

SonGoku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo prostu nie jest to profesjonalny patch i tyle. W tydzień można coś takiego zrobić, menu, loga, soundtrack samemu, sciagnac ballpack, bootpack, wziac twarze i of'a z ga 3.0, pozbierac twarze z forum dodac brakujace, poprawic formacje, przeimportowac ekstraklase, sciagnac stadiony, scoreboard, stroje, skleic wszystko, podpisac by....ktos tam. i gotowe. Tylko szkoda marnowac prad i czas na uploadowanie  :P :P

--- Koniec cytatu ---
ehh heh ;d

naro10:
Death1234 ja mam to samo co ty i nie wiem czemu sądziłem ze lepszy dużo lepszy będzie ale nic morze udplade będzie bardziej dopracowany i ze bardziej dużo bardziej będzie lepszy patch PELSEAGUE PATCH w którym bierzesz ty i inni udział czekałem na ten
ale teraz czekam na tamten bo ten patch troche słaby ale się nie przejmuj bo sam robiłeś tego patcha więc wiesz
PoZdRo

cinosław:
ten patch ma nawet loga innego stylu...

sorki ale ja bym chyba zrobił lepszego patcha bo te loga to kompletna porażka to samo co kitsy ;D

patcha w skali 1-10 oceniam na +2 !!! bardzo słaby nie chodzi ni oto aby cię obrazic bo nie jestes zły przynajmniej pomagasz jak umiesz ;D

blackout.:
A daj screeny z tym strojem Lecha.Ja mam wszystko dobrze wgrane do WinRara.Ja mam wszystko.Nie wiem dlaczego wy nie macie. :-\

EDIT :

Napiszcie co wam się w nim nie podoba. ;) Postaram się poprawić to!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej