Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
pes 2009 - patch 1.30
es_sabbi:
dla mnie największym bugiem jest to gdy strzelam a bramkarz kładzie się z piłką na linii bramkowej i nagle GOOLL :/ trochu to za bardzo naciągane a mam pecha do tego, że dość często tak mi komputer strzela :/ mam nadzieję, że coś takiego też zlikwidują :)
zajac:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdla mnie największym bugiem jest to gdy strzelam a bramkarz kładzie się z piłką na linii bramkowej i nagle GOOLL :/ trochu to za bardzo naciągane a mam pecha do tego, że dość często tak mi komputer strzela :/ mam nadzieję, że coś takiego też zlikwidują :)
--- Koniec cytatu ---
A widzisz komputer wykorzystuje to, że wie wszystko o tej grze i przeważnie ma się pecha. :D
blizu:
Panowie! Wiadomo coś na temat tego patcha? Były duże oczekiwania, a może skończyć się dużym rozczarowaniem. :(
M-Gohan:
Hmmm jak to z KONAMI bywa pewnie będą opóźnienia ;p
Deimian7:
--- Cytuj ---06.02.2009
PES 2009: Free January Transfer Window
Konami Digital Entertainment GmbH has confirmed the content of its latest free download for PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD.
Due for download at the end of February, the update will bring all club sides' rosters in line with all the moves and transfers made before the end of the January 2009 transfer window. Hundreds of players have been updated and corrected in line with their moves, with approximately 200 new players added to the game for the first time. The stats of thousands of players have also been refined, in line with their performances so far this season.
The download demonstrates Konami's commitment to continually updating PES 2009, with further exciting downloadable content set for release in the coming months.
--- Koniec cytatu ---
na polski (translator) :P :
Konami Cyfrowa Rozrywka GmbH potwierdził zawartość swojego najnowszego darmowego pobierania danych dla PES 2009 dla PLAYSTATION?3, Xbox 360 i PC-DVD.
Należyty dla pobierania danych pod koniec lutego, aktualizacja przyniesie wszystkie klubu strony 'harmonogramy dyżurów w zgodzie z wszystkimi przeprowadzkami i transfery sporządzone przed stroną stycznia 2009 transportować okno. Sto graczy zostały uaktualnione i naprawiły w zgodzie z ich ruchami, z około 200 nowych graczy zwiększyło grę po raz pierwszy. Statystyka tysięcy graczy również została udoskonalona, w zgodzie z ich przedstawieniami do tej pory ta pora roku.
Pobieranie danych prezentuje zobowiązanie Konami ciągle uaktualniając PES 2009, z dalszą pasjonującą zawartością do pobrania umieszczoną dla uwolnienia za nadchodzące miesiące.
Nawigacja
[#] Następna strona