Teraz może ja opiszę swoją karierę na Ekstraklasa Patch 2009.
No więc zacząłem sobie w lidze Polskiej na poziomie Top Player i pozycji wysuniętego napastnika. Jako mój pierwszy klub wybrałem Ruch Chorzów. Po meczach na treningach i wchodzeniu na końcówki udało mi się przebić do pierwszego składu. Grałem tam jak na pierwszy sezon bardzo dobrze. Strzeliłem tam 11 bramek i miałem 4 asysty. Sezon zakończyliśmy chyba na 12 miejscu, więc postanowiłem przejść do jakiegoś lepszego zespołu, aby zagrać w pucharach i walczyć w lidze. Przeniosłem się do Polonii Warszawa, która była chyba 5. Strzeliłem tam 23 bramki i miałem jedną asystę. Zostałem królem strzelców, jednak lidze byliśmy daleko coś koło 9 miejsca. Znów postanowiłem przejść do innego klubu i wybrałem Legię, która była 2. Graliśmy w lidze Mistrzów, gdzie odpadliśmy w grupie i został nam tylko puchar Uefa. Jednak odpadliśmy i została tylko liga. Na koniec sezonu byliśmy chyba 6, a ja strzeliłem 30 bramek i miałem dwie asysty. Po raz kolejny postanowiłem zostać w lidze Polskiej i zmienić klub. Wybrałem Koronę Kielce, która wygrała ligę. Liczyłem, że to z nią powtórzę. W lidze mistrzów odpadliśmy w ćwierćfinale. W grupie mieliśmy Arsenal, Manu i Chelsea (dziwne, że same kluby z Anglii). No ale cóż jakimś cudem wyszliśmy z grupy z drugiego miejsca. Jednak potem Real i niestety do domu. Strzeliłem w tej edycji ligi mistrzów 6 bramek. W lidze niestety nie było zbyt dobrze i zajęliśmy 4 miejsce. Ja w Koronie strzeliłem 25 bramek i miałem 4 asysty. Postanowiłem zmienić ligę. W okienku transferowym dostałem ofertę z Schalke, która wygrała ligę niemiecką i nie wahałem się ani chwili. Od razu przyjąłem tą ofertę. Zdobyłem z Schalke ligę mistrzów i wygraliśmy ligę niemiecką. Ostatni mecz w lidze mieliśmy ze Stuttgartem. My byliśmy na pierwszym miejscu w lidze, oni na trzecim. Miedzy nami był jeszcze Bayern. Różnica między tymi trzema drużynami była 2 punkty. Nam wystarczył remis, ale Bayern wtedy nie mógł by wygrać. Oj co to był za mecz. Po pierwszej połowie wygrywaliśmy 3:0. Myślałem sobie mamy mistrza. Jednak do 75 minuty przegrywaliśmy już 4:3. Ale się wtedy wkurzyłem na moich obrońców, straciliśmy takie głupie bramki, a ja nie mogłem nic zrobić. Jednak szybko odpowiedzieliśmy moją bramką, a do 85 wygrywaliśmy już 5:4. Jednak w 90 minucie po faulu w polu karnym było po 5. Myślę sobie mistrzostwo nam uciekło. Jednak zaraz po rozpoczęciu gry przeprowadziliśmy składną akcję i było 6:5. Ale się wtedy cieszyłem. Już nic nie mogło nam odebrać wygranej i mistrzostwa. Wygraliśmy. Po meczu okazało się, ze wystarczyłby nam remis, bo Bayern też tylko zremisował. W Schalke strzeliłem 35 bramek i miałem 3 asysty. Wreszcie miałem oferty od gigantów. Wybrałem Manu. Właśnie skończyłem ten sezon. Wygraliśmy ligę i remes cup. W lidze mistrzów przegraliśmy w finale z Bayerem Leverkusen 2:1, ale ja zostałem królem strzelców. W Manu strzeliłem 50 bramek i miałem 7 asyst. Teraz przeniosłem się do Barcy i zamierzam podbić Hiszpanię. Tylko szkoda, że muszę znów zaczynać od treningów. Bo to tak jakby jakby Rooney przeszedł do Barcy i też by tam nie był nawet na ławie.W strzelcach zajmuję drugie miejsce tuż za Samuelem Eto, ale myślę, że po tym sezonie już będę pierwszy. Z reprezentacją jednak nie idzie mi tak dobrze bo ani razu nie awansowałem do Mistrzostw Europy i tylko raz do mistrzostw świata, ale zaraz odpadliśmy w grupie.
Tutaj jeszcze screeny:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEPs. Dawajcie też screeny, głównie ze statami.