Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
City of Manchester Stadium by forzaroma
Morgaz911:
Na forum są podane numerki które zastepują murawy z tego co wiem ..
kamilczesio4:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo wam z takich stadionów jak na większości z nich jest biała murawa i hu**wo to wgląda jednym słowem lipa !!!
--- Koniec cytatu ---
Masz białą murawę albo czarną bo masz w ustawieniach czyli w settings na low a musi być na medium lub high.Chodzi mi o ikone setting a nie o ten w grze.
Tommy612:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA nie da się zmienić numerków na inny stadion i to nie będzie działać????Ja tak zrobiłem kiedyś i działało a listę stadionów przecież jest na forum jaki plik odpowiada za jaki stadion :)
--- Koniec cytatu ---
Da sie wszystko zrobic. Ściągasz "StadiumsService" i plik z najniższym numerkiem ładujesz do SELECT THE TEXTURE BIN FILE a nastepny numer w kolejnosci do SELECT THE STADIUM BIN FILE czyli np majac pliki unnamed_414 , unnamed_416, unnamed_418 itd.... to 414 w textury a 416 w stadium, potem wybierasz stadion ktory chcesz zastąpić i po robocie ;)
lenczyk_1984:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMasz białą murawę albo czarną bo masz w ustawieniach czyli w settings na low a musi być na medium lub high.Chodzi mi o ikone setting a nie o ten w grze.
--- Koniec cytatu ---
Mam ustawione na high od początku i ciągle jest biała murawa
kamilczesio4:
A daj screna ze wszystkimi ustawieniami albo napisz jakie masz ustawienia zobacze ze swoimi bo mi wszystko dobrze działa
Nawigacja
[#] Następna strona